Loading...

Weingut Korrel

01-mei / wijnboer / 0 COMMENTS

Martin Korrell leidt het familie bedrijf, dat in 1832 ontstaan is in de buurt van Bad Kreuznach. Het wijngoed ligt in het Nahe gebied ten zuiden van de Moezel. Hun belangrijkste wijnberg heet Paradies. Een fantastische naam voor een wijngaard, waar heel mooie Rieslings vana komen. De grond heeft veel kalk en mergel als basis voor frisse wijnen. Daarnaast heeft Korrell wijngaarden met Weisburgunder, Grauburgunder en Spaetburgunder en maakt daar heel mooie wijnen van. Details kun je vinden op hun website.


Martin Korrell heeft het wijngoed enige jaren geleden over genomen van zijn vader en leidt dit nu samen met zijn vrouw. In Twente wordt Korrell vertegenwoordigd door Ecluse wijnen in Wierden.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren